Doorzon-Slaapkamer

Zoals eerder aangekondigd.. er is weer een berg stof vrijgekomen.
Er zijn zowel op de beneden- als bovenverdieping een aantal muren eruit gegaan.

 

Nu hebben we een doorzon-slaapkamer, in dezelfde stijl als de woonkamer. Alle niet-dragende muren zijn eruit gehaald. Later worden ook de dragende muren gesloopt, maar daarvoor moeten er eerst weer een aantal stalen balkjes in. Daarna is de gehele bovenverdieping vrij om naar onze wens nieuwe muurtjes te plaatsen. Of zullen we het allemaal zo houden.. één grote slaapkamer met open  badkamer 😉

Het plafond van de bovenverdieping is ook vrijgemaakt, vanaf nu kijken we naar het dak. Later worden daar extra balken en nieuwe platen opgemaakt. Zo is het weer helemaal geschikt als bergzolder. Buiten hebben we al de nodige stenen uit de stoep gehaald, om plaats te maken voor de aanbouw. Hier kunnen we volgende week gaan graven voor de fundering en de vloer.

 

 

Daarnaast hebben we er wat behang vanaf getrokken. Onder het ene bloemetjesbehang vonden we nog meer bloemetjesbehang. Leuk om op deze manier een stukje geschiedenis bloot te leggen. Er zal alleen geen nieuw laagje worden toegevoegd, wanneer alles eraf is gaan we het over een paar maanden stukadoren.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.