Mannen aan het werk

Er zijn al een paar dagen geen blogs meer online gezet.
Dat krijg je als de fotografe/blogster niet op de bouw aanwezig is in verband met werk.
Gelukkig kon ik vandaag weer meehelpen en koffie zetten.

Maar ook zonder mijn aanwezigheid hebben mijn mannen hard gewerkt.
Zaterdag is met een klein kraantje een sleuf naast het huis gegraven en heeft Guy zand uitgegraven voor de aanbouw achter. In de sleuf naast het huis is ondertussen al de riolering gelegd en al naar binnen gebracht door de muur. Maandag en dinsdag zijn de resterende muurtjes van de achtergevel weggehakt. Daar hebben we geen last meer van. Op de begane grond zijn al op enkele plekken afdekzeil en stalen netten gelegd. Ook zijn er op de bovenverdieping drie stalen kolommen geplaatst.

  

Vandaag hebben we de muren die in de hal nog stonden eruit gehakt en geslagen. Dit waren de muren van de trapkast en de wc. De bekisting voor de fundering zijn gemaakt en er is een begin gemaakt aan de leidingen binnenshuis.
Morgen gaan we hiermee verder, er moet nog even hard gewerkt worden want vrijdagochtend staat er een vrachtwagen met beton voor de deur. Voor die tijd moeten alle leidingen binnen goed liggen, alle muren/puin weg zijn en de stalen netten op zijn plek liggen. Nog niet iedereen is vol vertrouwen dat we dit gaan redden, maar we zorgen er gewoon voor dat het goed komt 😀

Als straks de beton ligt kunnen we hopelijk weer wat opruimen. Hoewel we een ruime tuin hebben ligt deze nu helemaal volgepropt met puin, zand, hout, steen en andere troep.  Nadat de beton ligt gaan we een berg afvoeren om weer wat ruimte te maken in de tuin.

Eén gedachte over “Mannen aan het werk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.