Eerste Nachtje

We zijn net wakker van ons eerste nachtje in het huis.
Helaas duurde de nacht niet erg lang, gisterenavond zijn we laat naar bed gegaan omdat we nog met de gordijnen bezig waren en nu zitten we weer klaar voor de elektricien die zo komt.
Misschien kunnen we morgen lekker uitslapen?

Het is de afgelopen dagen zééér snel gegaan. Op donderdagavond hebben we ons eerste avondmaal gekookt op de nieuwe gaskookplaat. Die avond komen we ook tot de conclusie dat we een klein detail over het hoofd hebben gezien bij het stellen van de vaatwasser. Hij zit mooi dicht, maar kan helaas niet helemaal open (oeps :S) omdat de deur tegen de plint aankomt. Dat moeten we dus nog even oplossen.

In een avond en een dag is een groot deel van onze inboedel verhuisd. Op donderdagavond stond de gehele benedenverdieping al vol met de bank, eettafel en andere meubels. Gisteren is de kledingkast en het bed overgegaan. Vandaag liggen er vooral nog spullen in de keukenkastjes en badkamer die nog over moeten.
Ook onze twee katjes hebben vannacht nog in Vught geslapen. Nog niet alle elektriciteit zit goed in de muren, pas als dat klaar is mogen ze komen (hopelijk is dat vanavond)

IMG_2085  IMG_2089 IMG_2090

Overzicht woonkamer

Zoals je ziet hangen de gordijnen inmiddels ook al. Ze zijn nog niet helemaal klaar maar dat komt omdat de stof eerst moet uithangen.
Gisteren avonden werden we nog even opgeschrikt “zitten ze niet verkeerd om :S” Maar na een goede inspectie zijn we tot de conclusie gekomen dat het helemaal niet uitmaakt welke kant voor of achter zit (tenminste voor onze ogen).

Vandaag wordt hopelijk alle stroom aangesloten zodat we elk stopcontact en lichtpunt kunnen gebruiken. Ook wordt de douchewand en ventilatiesysteem geplaatst voor de badkamer en wc. Daarnaast worden er nog wat kozijntjes geschilderd en andere klusjes opgepakt. De bergen dozen en tassen worden uitgepakt en op hun plek gezet en de laatste spullen komen deze kant opgehaald. Hopelijk kunnen de katjes vanavond ook over en dan is het volgens mij helemaal klaar…. ONS HUISJE!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.