Volgende week sleutel

Onze hypotheek is goed gekeurd šŸ˜€
Wat kunnen ze lastig doen tegenwoordig, ik snap dat het nodig is maar tochĀ vervelend die papierwinkel. In deze tijd zijn we er wel achter gekomen hoe fijn het is om een goed werkende scanner te hebben.

Ook de vergunning voor onze verbouwplannen is de deur uit. Hopelijk keuren ze onze grootse plannen goed. We hebben bedacht dat we de verbouwing in twee fasen willen gaan doen, dit is omdat het anders echt veel te duur wordt. Maar op de vergunning staat hoe het uiteindelijk moet worden, dit zal nog wel vele jaren duren.

Hofstraat gevels

Het plan is nu dat we enkel de benedenverdieping aanpakken, met keuken, erker en aanbouw achter. En boven de badkamer realiseren. Op dit moment zit er enkel een douche in (die erg handig naast de keuken is geplaatst.. koken en douche tegelijk, makkelijk!). We gaan boven Ć©Ć©n van de vier slaapkamers opofferen om daar een mooie badkamer van te maken. En als alles een beetje meezit hopen we dit voor 2013 klaar te hebben zodat we er kunnen gaan wonen.

Maar om een lang verhaal kort te maken. Doordat we de financiering nu rond hebben konden we een echte overdrachtsdatum plannen. En dat is… volgende week al šŸ™‚
Op 16 augustus krijgen we de sleutel naar ons huis. Vanaf dat moment kunnen we beginnen met onze grootse plannen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.